top of page

CONSULTING

Hos COLO løser vi alle typer af konsulentopgaver, hvor mennesket er omdrejningspunktet. Og det er de fleste. 

 

Uanset hvor udfordringen ligger, handler det om de mennesker, der skal løfte opgaven. Både når det gælder konkrete virksomhedsudfordringer som omstrukturering, effektivisering eller nye vækstmuligheder, men også når det er samarbejdet, arbejdsmiljøet og trivslen, der skal besøges.

Her tilbyder COLO et engageret team af stærke konsulenter, alle med dokumenteret ledelseserfaring, der fortsætter indtil opgaven er løst. Vores bærende værdi er et skarpt kalibreret etisk kompas, hvor pilen altid peger mod en bæredygtig fremtid for din virksomhed og dine ansatte.

2_edited.png

Det er konsulentteamets opgave at lytte og gøre sig fortjent til den gensidige tillid, der skaber udgangspunktet for vores samarbejde. Vi tror ikke på, at one size fits all, og vi bruger energi og kræfter på at afdække det fulde landskab omkring virksomheden og dens udfordringer. Måske kender du allerede til problemet, men mangler en stærk partner til at udarbejde en løsning. Indspark fra vores team kan bringe skjulte udfordringer på banen, og pludselig tegner der sig en anden problematik. Nogle gange viser årsagen sig at være en helt anden end først anskuet. I samarbejde skaber vi den bedste løsning. En løsning hvor både ledelse og medarbejdere deltager i en god proces frem mod et fælles defineret mål.

Vores bredde og erfaringspulje er unik for konsulentbranchen, og din sikkerhed for at der ikke opstår blinde vinkler, når vi diagnosticerer virksomhedens udfordringer. I processen fra analyse til rådgivning kan vi ydermere tilbyde specialister inden for en lang række relevante felter. Det sikrer, at dine konsulenttimer er givet bedst ud og underbygger et ordentligt og tillidsfuldt forløb, hvor fagligheden er i top, og vi sammen løser lige præcis dine udfordringer på den helt rigtige måde for dig.

Konflikthåndtering

​Konfliktløsning og træning af ledelse og organisationen - læs mere .

Kontakt:

Pia Wether Jeppesen, Søren Schøler,

Lasse Ljungholm

3_edited.png

Professionelle samtaler med erhvervspsykolog

Har du behov for samtaler omrking trivsel, stress eller arbejdsmiljø?

 

Hos COLO har vi erhvervspsykologer, der på etisk vis tager hånd om medarbejdere og ledere, der er stødt på udfordringer i arbejdslivet.

Vi tilbyder derfor samtaler målrettet den enkeltes behov og som taler ind i de udfordringer, den enkelte er ramt af og hjælper dem tilbage på sporet. 

 

Kontakt vores erhvervspsykologer:

Søren Schøler eller Lasse Ljungholm

Vi tilbyder sparrings- og udviklingsforløb på flere niveauer

  • Teamudvikling 

  • Organisatorisk udvikling 

  • Individuelle udviklingsforløb 

Kontakt:

Pia Wether Jeppesen, Søren Schøler,

Lasse LjungholmIben Jungersen

eller Søren W. Hansen

GDPR 

Få sparring på jeres GDPR-opgaver af en DPO

 

Kontakt:

Søren W. Hansen 

bottom of page