top of page

HR Business Partner

DSC02600.JPG

Ekspert i karriererådgivning

Helle Hollmann

+ 45 24 88 15 58

  • LinkedIn

Eller måske du er mere til et godt gammeldags kaffemøde?

10_edited.png

Et karriereskift som 40-årig eller 50-årig eller et karriereskift efter stress af det arbejdsliv, man har haft i årevis, kan virke uoverskueligt, men der er hjælp at hente.

 

Jeg hedder Helle Hollmann, jeg er HR Business Partner i COLO og certificeret coach med diplom i ledelse og karrierevejledning, og jeg har mere end 15 års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer. 

 

Derfor kan jeg hjælpe dig, der sidder i en situation, hvor du føler dig stresset og udbrændt og overvejer at søge nyt arbejde. Jeg kan også hjælpe virksomheder, der drømmer om et bedre arbejdsmiljø for alle ansatte.

Hjælp til virksomheder

Når jeg hjælper virksomheder, fokuserer jeg både på individet og på de grupper, de ansatte er en del af. Man lærer af mig, hvordan man kan byde ind til et styrket fællesskab, og hvordan fællesskabet sammen kan løfte og forbedre arbejdsmiljøet.

Karriererådgivning til enkeltpersoner

Jeg er ekspert i karrierevejledning af dem, der har tilbragt flere år på arbejdsmarkedet. Ingen mennesker fortjener at føle, at de hele tiden er på grænsen til at brænde ud eller gå ned med stress, og jeg tilbyder hjælp til at få en bedre work-life balance.

6_edited.png

Få gratis karriererådgivning

Hvis du sidder og overvejer et nyt job eller et karriereskift, eller hvis du efter flere år på arbejdsmarkedet og flere ansættelser føler, at de samme stressende problemer flytter med, vil jeg gerne hjælpe dig. Du kan booke en gratis karriererådgivning af mig, hvor vi snakker om, hvad du oplever, og hvad du drømmer om. 

 

Måske har du brug for at blive en del af mit forløb "Kickstart din work-life balance", hvor vi går i dybden med mange af de problemer, man slås med i sit arbejdsliv, hvis man hver dag kommer udmattet hjem fra arbejde og sjældent har overskud. 

 

Forløbet kan hjælpe dig, der er i tvivl om, hvordan du kommer videre i din karriere, og som ikke ved, om du skal blive, hvor du er, eller om det er tid til at søge nyt job.

Hør Helle fortælle om Kickstart din Work-life Balance

bottom of page