Kickstart din
work-life balance 

3_edited_edited.png

Føler du dig konstant ramt af udbrændthed? Har du oplevet stress på arbejdspladsen, over flerre omgange og i forbindelse med flere ansættelser forskellige steder? Hvis du har været på arbejdsmarkedet i nogle år, og føler du, at din work-life balance er helt skæv, kan jeg hjælpe dig. Jeg hedder Helle Hollmann, jeg har mere end 15 års erfaring med at udvikle mennesker, og jeg vil med forløbet “Kickstart din work-life balance” hjælpe dig, som hver dag står op og går på arbejde med en følelse af udbrændthed og en følelse af at være demotiveret. 

Stress skal ikke være hverdag

Du har jagtet det gode arbejdsliv i årevis, du har været ramt af arbejdsrelateret stress før og genkender alvorlige stressymptomer hos dine kolleger, fordi du har haft dem inde på livet flere gange før. Sådan behøver det ikke være fremadrettet! Kronisk stress og udbrændthed skal ikke være en del af vores arbejdsliv, og jeg kan med Kickstart-forløbet lære dig, hvordan du i fremtiden får det bedre, både i dit arbejdsliv og privat.

Farvel til udbrændthed

På Kickstart-forløbet arbejder vi med dine visioner og drømme. Vi identificerer årsagerne til din manglende work-life balance, og vi afklarer, hvorfor dine drømme ikke er indfriet. I løbet af forløbet arbejder vi med individuelle planer, som skal hjælpe dig fra din nuværende situation til der, du gerne vil hen. Du kommer til at arbejde med dig selv ved at løse opgaver, jeg stiller dig, og du kommer til at se dig selv og din omverden i et helt andet lys fremadrettet. Gennem forløbet får du værktøjer til at afprøve og fastholde dig selv i nye måder at være på. Forløbet fokuserer på vedvarende forandringer og ikke quick-fixes.

Du kan hjælpe dig selv

Jeg kommer til at arbejde målrettet og ambitiøst for, at du får det bedre, men det kræver, at du er villig til at hjælpe dig selv. Derfor er det også vigtigt for mig, at vi får talt sammen, før du tilmelder dig “Kickstart din work-life balance.” Du skal vide, hvad du går ind til, og du skal beslutte dig for, om du har tid til at hjælpe dig selv.

“Kickstart din work-life balance” findes, fordi tiden under og efter corona har givet os stof til eftertanke. Vores liv under nedlukningen lærte os, at der på vores arbejdsplads kan være rigtig mange faktorer, der er med til at stresse os, også når vi har fri fra arbejde. Vi har for travlt i vores samfund. Vi kigger for meget på måltal og for lidt på enkeltindividet. Jeg kan hjælpe dig som enkeltindivid med at finde ud af, hvordan du bryder ud af den cyklus, du er fanget i, hvis du er udbrændt på dit arbejde og træt, når du kommer hjem.

Det får du ud af forløbet

Jeg tilbyder dig med forløbet muligheden for at få et helt nyt liv, et liv i blanace. Du bliver chef for dit eget liv, og din fremtid bliver præget af, at det er dig, der bestemmer, hvad du vil. Hvis du er træt af dit arbejde uden at vide, hvad du skal gøre ved det, kan jeg hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal gøre anderledes fremadrettet. 

​Hør Ninna og Marie fortælle om deres forløb med Helle Hollmann

Forløbet henvender sig til:

 • Dig der er kørt fast i dit arbejdsliv og mangler motivation og (arbejds)glæde

 • Dig, der har været ramt af arbejdsrelateret stress før og ikke vil ende det samme sted igen

 • Dig der har overvejet at gå i en HELT anden retning arbejdsmæssigt, for at få et interessant arbejdsliv, men som ikke orker en helt ny uddannelse

 • Dig som har alt for mange opgaver på dit skrivebord, og mangler redskaber til at ændre på situationen

 • Dig som har vanskeligt ved at sige din mening

 • Dig som ofte er trist og måske mangler selvværd

 • Dig som føler sig presset, stresset og udbrændt

 • Dig som måske har skiftet job (flere gange) men alligevel er endt med de samme udfordringer – fordi ”aben” er flyttet med

 • Dig hvor din situation påvirker hele dit liv og dine relationer
   

Hvis du er motiveret til at arbejde med dig selv, kan jeg hjælpe dig. Hvis du mangler en hånd i ryggen til at komme igang med at komme videre med dit liv, kan jeg hjælpe dig.

Læs mere om Helle Hollmann her