top of page

Pia Werther Jeppesen

HR Partner

Billede Pia Werther Jeppesen - maj 2019.jpg
2_edited_edited.png
9_edited.png

+ 45 28 56 65 00

Karriere

  • Selvstændig med virksomheden ”Werther for dig” www.wertherfordig.dk

  • 18 års erfaring som HR-chef og leder.

  • Brancheerfaring inden for almene boliger, mediebranchen, B2B og entreprenørbranchen. 

  • Uddannet ICF certificeret coach, teamcoach, konfliktmægler MIGO og GRUM samt løbende videreuddannelse indenfor personalejura, HR-udvikling, projektledelse og meget andet.

  • Bestyrelsesposter i kompetencefonde og flere frivillige foreninger igennem flere år. Derudover har Pia været medlem af virksomhedsnævn/samarbejdsudvalg samt formand og ansvarlig for flere arbejdsmiljøorganisationer. 

  • Diplom i ledelse og organisation. 

Pia underviser på COLO HR Konsulentuddannelsen i København. Hun har mange års erfaring inden for HR, administration og udvikling. 

 

Igennem sin karriere har hun arbejdet med strategisk- og operationel-ledelse og sparring på alle niveauer. Personalejuridiske sager, forhandling af overenskomster, aftaler og fagretslige sager har været en naturlig del af hverdagen som HR-chef. 

Lederudvikling, talentudvikling, forandringsledelse, projektledelse, facilitering, rekruttering af ledere og udvalgte stillinger samt undervisning på mange niveauer har ligeledes været en del af de opgaver Pia har arbejdet med igennem sin karriere.

 

Pia er aktiv trailløber, der gerne løber en tur i skoven, på stranden eller rejser ud for at løbe i bjerge eller naturen rundt omkring i verden. Hun kan også kalde sig Ironwoman/man og har i mange år trænet både løb, cykling, svømning, styrketræning og hopper gerne i havet hele året rundt.

bottom of page