top of page
  • Writer's pictureCOLO A/S

Løft din HR-karriere til nye højder med COLOs banebrydende uddannelsesforløb

COLO præsenterer et helt nyt uddannelsesforløb skabt til at give deltagerne en transformerende rejse inden for HR. Uanset om du er ny i HR-branchen eller ønsker at forfine dine færdigheder, er LØFT designet til at løfte dine HR-kompetencer og klæde dig på til at navigere gennem enhver udfordring, som en HR-medarbejder kan møde.
 

Klædt på til succes i den virkelige verden

LØFT-uddannelsesforløbet fokuserer ikke kun på teorien bag HR-rollen men træner deltagerne til at være effektive og succesfulde HR-medarbejdere i praksis. Fra første undervisningsgang forventes deltagerne at omsætte teori til praksis ved at arbejde på konkrete initiativer eller udfordringer i deres virksomheder, støttet af personlig sparringspartner.

 

Faglig og personlig udvikling i fokus

For COLO er uddannelsen ikke kun begrænset til faglige færdigheder. Deltagerne fastsætter personlige udviklingsmål og modtager løbende støtte til at nå dem gennem otte sparringssamtaler. Uddannelsen strækker sig over tre måneder med intensiv undervisning, eksterne oplægsholdere og certificering i IPA personprofilanalyse for at sikre maksimal indsigt og udvikling.

 

Skab dit eget netværk og fremtid

Med et deltagerantal på 12-16 personer til hvert hold giver LØFT-uddannelsen en unik mulighed for at udvide dit HR-netværk. Blandt deltagerne finder du en bred vifte af profiler, alle motiverede for at lære og udvikle sig inden for HR. Den værdifulde networking-mulighed strækker sig ud over uddannelsens afslutning og ind i et omfattende netværk bestående af tidligere deltagere fra både HR-konsulentuddannelsen og LØFT-uddannelsesforløbet.

 

Praktiske detaljer og tilmelding

Uddannelsen strækker sig over fire moduler med start den 2. september 2024 og løber frem til den 4. december 2024. (Modul 1: 02. - 04. september 2024. Modul 2: 07. - 08. oktober 2024. Modul 3: 04. - 05. november 2024. Modul 4: 02. - 04. december 2024. Undervisningen foregår i Århus-området og inkluderer forplejning under undervisningsdagene.

 

Prisen for dette unikke uddannelsesforløb er 45.000 kr. (eks. moms) pr. deltager, hvilket dækker undervisning, sparring, certificering og forplejning under undervisningen.

 

Tilmelding til LØFT-uddannelsen er åben og foregår her. COLO foretager telefoniske samtaler med ansøgerne for at sikre det rette match mellem ambitioner og forventninger og sikre, at deltagerne er engagerede og klar til at investere i deres egen udvikling.

 

Gør dig klar til at løfte din HR-karriere til nye højder med LØFT-uddannelsesforløbet fra COLO. Vil du vide mere - kontakt Stine Neergaard sne@colo.dk / 30280883

 

56 views0 comments

Comentarios


bottom of page