top of page

Praktik hos COLO?

Vi er nysgerrige og videbegærlige, hvorfor vi har stor interesse i at samarbejde med dygtige studerende. Hør et par tidligere praktikanter fortælle om deres oplevelser af praktikken i videoen nedenfor.

Som praktikant hos COLO, vil du typisk blive en del af et udviklingsprojekt og vil fra dag ét få tilbudt ansvar, en stejl læringskurve samt faglig ekspertise. Hos COLO er der tillid til dine kompetencer, hvilket du også vil mærke i løbet af praktikperioden, hvor det forventes, at du kan arbejde selvstændigt. Du vil selvfølgelig ikke skulle løse opgaven alene. Du vil få en praktikvært, som ligeledes vil agere faglig sparringspartner, som du kan spørge til råds, når du oplever at være i vildrede. 

 

Hvad forventer vi af dig? 

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og vil engagere dig i og tage ansvar for dine arbejdsopgaver. Derudover forventer vi, at du er dygtig til dit fag og at du har mod på at udfordre vores måde at tænke og arbejde på. Det er underordnet, om du er i gang med en professionsbachelor eller en videregående uddannelse. Et praktikforløb hos COLO kræver, at der er praktik indlagt som en del af din uddannelse. 

 

Hvad kan vi tilbyde dig? 

Vi kan tilbyde en uformel arbejdskultur, hvor der er plads til forskelligheder. Du vil få kolleger, der er fagligt dygtige og passioneret inden for netop deres specialeområde. Vi tilbyder remote arbejde, så arbejdsgangen er fleksibel og baseret på tillid. Og så tilbyder vi godt kollegaskab hvor socialkapital er prioriteret højt.

3_edited_edited.png

Send os dit CV og ansøgning her

bottom of page