top of page

ERIK VESTERGAARD

 40553500 / eve@colo.dk

Hos COLO A/S er Erik økonomiansvarlig og bestyrelsesformand. Erik er medstifter af COLO A/S, hvor han primært har arbejdet med Search & Selection, sparring med ledelse og outpalcement. 

SPECIALER

Økonomi, Ledelsessparring, Karriererådgivning,

Executive Search, Search & Selection, Outplacement.

KARRIERE

Økonomiansvarlig i COLO.

Partner og direktør i COLO.

20 års konsulenterfaring.

29 års erfaring som leder.

Ingeniør, HD i Økonomi/regnskab og HD i Udenrigshandel.

LIDT OM ERIK

Erik er udviklings- og forretningsorienteret, og med sin store viden fra ansættelser i større internationale virksomheder, har han indsigt i mangeartede problemstillinger, der opstår i virksomhederne, og han kan medvirke i at få dem belyst og komme med forslag til holdbare løsninger.

 

Eriks force på rekrutteringsområdet er at han evner hurtigt at afkode en virksomheds kultur, værdier og behov. Han kan medvirke i at klarlægge den ideelle profil til stillingen og igangsætte en effektiv rekrutteringsproces, der resulterer i en ansættelse, som medfører et gensidigt, langtidsholdbart samarbejde. 

 

Erik har igennem årene opbygget et stort og nyttigt netværk, som er af stor værdi i løsning af Search & Selection opgaver på både specialist, mellem- og toplederniveau - i samarbejde med virksomheder over hele landet. 

  

Før COLO har Erik haft ansættelser med ledelse og udvikling i internationale virksomheder, som bl.a. Bang & Olufsen og Nordisk Wavin.

Erik har desuden haft tillidshverv som bestyrelsesmedlem i Dansk Industris Regionalforening, Østjylland og været medlem af Uddannelsesudvalget i Plastindustrien Danmark.

10_edited_edited_edited.png
Erik_4L9A0027_WEB_edited.png
bottom of page