top of page

IBEN JUNGERSEN

20205045 / iju@colo.dk

Iben er medstifter og ejer af COLO HR-konsulentuddannelsen, som hun er i fuld sving med at videreudvikle på. Ved siden af løser hun opgaver primært inden for teamudvikling og rekruttering. Iben har et stort erhvervsnetværk, et målorienteret drive og en evne til at få ting til at ske. 

SPECIALER

COLO HR-konsulentuddannelsen, Search & Selection, Individuelle udviklingsforløb, Teamudvikling, Outplacement.

KARRIERE

13_edited.png

Partner hos COLO A/S.

Bachelor’s degree Secondary Education and Teaching.

Løbende videreuddannelse indenfor HR & projektledelse.

20 års erfaring som leder.

9 års konsulenterfaring.

LIDT OM IBEN

Iben er i stand til at forvandle vision til virkelighed, og hun er dygtig til at viderekommunikere en vision til andre. 

Iben er vokset op i det nordjyske og har begge ben solidt plantet i den nordjyske muld, hvilket ikke fornægter sig i hendes tilgang til opgaverne. 

Hun er meget ambitiøs og vil sammen med sine kunder, skabe gode resultater. Er der et mål, der skal opnås, går hun gerne langt og hårdt efter at opnå det. 

Iben er god til at bringe mennesker sammen og skabe fællesskab. Hendes veludviklede intuition gør hende til en dygtig sparringspartner, teamudvikler og rekrutteringssamarbejdspartner. Hun ved noget om mennesker.

Som underviser, formidler og oplægsholder er hun i sit es, og fastholder publikum med sit store engagement og entusiasme. Før COLO har Iben haft ledende stillinger med personaleansvar og ansvar for personale- og organisationsudvikling og -ændringer i såvel små danske og som store internationale virksomheder. 

10_edited_edited_edited.png
Iben_4L9A0050_WEB_edited.png
bottom of page