top of page

LASSE LJUNGHOLM

30227316 / ll@colo.dk

Lasse arbejder primært med team- og organisationsudvikling, lederdannelse og professionelle samtaler indenfor trivsel, stress og arbejdsmiljø. Lasse har en improviserende tilgang og evne til at gribe det, der opstår i nuet. Lasse har en oprigtig interesse i mennesket i verden og evner at træde ind i den svære samtale på en empatisk og åben måde. 

SPECIALER

Lederdannelse, Teamudvikling, Organisatoriske og kulturelle forandringsprocesser, Professionelle samtaler, Trivsel og Stressbehandling.

6_edited.png

KARRIERE

Partner og erhvervspsykolog hos COLO.

Cand.psych. ved Aarhus Universitet, med hovedfokus på arbejds- og organisationspsykologi.

Uddannet skuespiller fra Nordisk Teaterskole.

Videreuddannelser inden for formidling, coaching, psykoterapi og mindfulness.

Certificeret i personlighedstestene NEO PI-3 og Peopletools.

25+ års erfaring med professionelle samtaler.

24 års erfaring som proceskonsulent og underviser.

30+ års erfaring med mindfulness, og personlig udvikling.

10 års erfaring som skuespiller, instruktør og projektleder.

LIDT OM LASSE

Lasse er den skarpe og kreative konsulent, der med stor kærlighed til faget arbejder med ledelses-, team- og organisationsudvikling.

 

Lasses kreative og improvisatoriske metoder, hviler på solide teoretiske og evidensbaserede tilgange. Kvalitet og livsglæde i en smuk syntese kendetegner derfor hans opgaveløsning. Med Lasse vil du opleve en varm og tillidsfuld samarbejdsrelation, der skaber reelle holdbare forandringer. Han har stor kærlighed til sit fag og til det arbejdende menneske. Det mærker man i hans ærlige, skarpe og omsorgsfulde tilgang til COLOs samarbejdspartnere og kunder.  

  

Før COLO har Lasse været medstifter og leder af flere virksomheder; Teatergruppen Team 62, Human Education Group - der er et psykoterapeutisk uddannelsessted, DoBetter - der leverer arbejdsmiljørådgivning og dialogisk APV-app og senest Ljungholm Erhvervspsykologi, hvor han arbejdede med lederdannelse og teamudvikling.

10_edited.png
Lasse_4L9A0079_WEB_edited.png
bottom of page