top of page

PIA WERTHER JEPPESEN

28566500 / pia@colo.dk

Pia er partner hos COLO A/S og har sin daglige gang på kontoret i København. Pia har en bred erfaring indenfor hele HR området, og kan bistå på alle niveauer. Derudover er hun uddannet coach, teamcoach og konfliktmægler.  Hun har også erfaring som underviser, hun underviser på COLO HR-konsulentuddannelsen, hvor hun bidrager med sin HR-erfaring og evnen til at formidle.

SPECIALER

Konflikthåndtering, Individuel coaching, Ledelsesudvikling, Teamudvikling, Undervisning, Rekruttering, Outplacement.

12_edited.png

KARRIERE

Partner i COLO A/S.

Selvstændig med virksomheden ”Werther for dig”.

18 års erfaring som HR-chef og leder.

Brancheerfaring inden for almene boliger, mediebranchen, B2B og entreprenørbranchen.

Uddannet ICF certificeret coach, teamcoach, konfliktmægler MIGO og GRUM.

 Løbende videreuddannelse indenfor personalejura, HR-udvikling, projektledelse og meget andet.

Bestyrelsesposter i kompetencefonde og flere frivillige foreninger igennem flere år.

Medlem af virksomhedsnævn samt formand og ansvarlig for flere arbejdsmiljøorganisationer.

Diplom i ledelse og organisation.

LIDT OM PIA

Hos COLO arbejder Pia med konflikthåndtering og forandring på flere niveauer. Pia er også underviser og driver på COLO HR-konsulentuddannelsen i København. 

 

Igennem sin karriere har hun arbejdet med strategisk- og operationel ledelse og sparring på alle niveauer. Personalejuridiske sager, forhandling af overenskomster, aftaler og fagretslige sager har været en naturlig del af hverdagen som HR-chef. 

Lederudvikling, talentudvikling, forandringsledelse, projektledelse, facilitering, rekruttering af ledere og udvalgte stillinger samt undervisning på mange niveauer har ligeledes været en del af de opgaver Pia har arbejdet med igennem sin karriere.

 

Pia er aktiv trailløber, der gerne løber en tur i skoven, på stranden eller rejser ud for at løbe i bjerge eller naturen rundt omkring i verden. Hun kan også kalde sig Ironwoman/man og har i mange år trænet både løb, cykling, svømning, styrketræning og hopper gerne i havet hele året rundt.

10_edited_edited_edited.png
bottom of page