top of page

SEARCH & SELECTION

3_edited.png
8_edited.png

Mennesker er forskellige, så det er rekrutteringsprocesser selvfølgelig også.

 

Hos COLO leverer vi ikke kun den manglende brik i dit organisationsdiagram. Vi bestræber os på at finde præcis den kandidat, der matcher det, som gør din virksomhed unik; virksomhedskulturen. 


Vi finder ikke kun en egnet kandidat, men skaber et perfekt match mellem virksomheden og den nye medarbejder, og vores succes afgøres af, at matchet er ideelt for alle parter. Det er grunden til, at vores kunder igen og igen vender tilbage til COLO, når virksomheden skal have besat nye positioner.

Hos COLO er bestillingen helt afgørende. Vi kunne ikke drømme om at tage til takke med en nedskreven stillingsbeskrivelse og virksomhedsprofil, men går i kødet på virksomhedens ledelse, indtil vi har en lysende klar forståelse for, hvordan virksomheden fungerer, og hvilken profil du søger. Ofte vil du opleve, at du også selv bliver klogere på dine behov undervejs. 


Du kan trygt og tillidsfuldt overgive opgaven til os og forvente, at vi vender retur med dybt kvalificerede kandidater. Også ved præsentationen sidder vi med, og sikrer et godt og struktureret flow, der efterlader dig med alle de svar, du har behov for.

Ofte er det marginalerne der afgør, hvilken kandidat der lander jobbet. COLO sætter en ære i at samle de fravalgte kandidater op, og afholder opfølgende samtaler med alle, der har været tæt involveret i processen. Ingen bliver efterladt på perronen.


Du og din nye medarbejder vil opleve, at vi løbende følger op og sikrer at matchet forbliver intakt med samtaler i 2. og 5. ansættelsesmåned. Vores hold af dygtige konsulenter er også altid klar til at understøtte nyansættelsen med kompetenceudviklende forløb og workshops, hvis behovet skulle opstå.

 

I din virksomhed er menneskene forskellen mellem succes og fiasko. Derfor er en investering i professionel rekruttering altid din garanti for, at tilfældige valg og forhastede beslutninger fjernes. I stedet får du ro og sikkerhed for at ansættelsen bliver en succes.

6_edited.png
6_edited.png

Find din næste kandidat i samarbejde med COLO

COLO fotos oktober 2021-97_edited.jpg
COLO fotos oktober 2021-108_edited_edited.jpg
COLO fotos oktober 2021-86_edited_edited.jpg
bottom of page