top of page

SEARCH & SELECTION

Mennesker er forskellige, så det er rekrutteringsprocesser selvfølgelig også.
 
Hos COLO leverer vi ikke kun den manglende brik i dit organisationsdiagram. Vi bestræber os på at finde præcis den kandidat, der matcher det, som gør din virksomhed unik; virksomhedskulturen. 

Vi finder ikke kun en egnet kandidat, men skaber et perfekt match mellem virksomheden og den nye medarbejder, og vores succes afgøres af, at matchet er ideelt for alle parter. Det er grunden til, at vores kunder igen og igen vender tilbage til COLO, når virksomheden skal have besat stillinger.
10_edited.png
Hos COLO er bestillingen helt afgørende. Vi kunne ikke drømme om at tage til takke med en nedskreven stillingsbeskrivelse og virksomhedsprofil, men går i kødet på virksomhedens ledelse, indtil vi har en lysende klar forståelse for, hvordan virksomheden fungerer, og hvilken profil du søger. Ofte vil du opleve, at du også selv bliver klogere på dine behov undervejs. 

Du kan trygt og tillidsfuldt overgive opgaven til os og forvente, at vi vender retur med dybt kvalificerede kandidater. Også ved præsentationen sidder vi med, og sikrer et godt og struktureret flow, der efterlader dig med alle de svar, du har behov for.

Ofte er det marginalerne der afgør, hvilken kandidat der lander i jobbet. COLO sætter en ære i at samle de fravalgte kandidater op, og afholder opfølgende samtaler med alle, der har været tæt involveret i processen. Ingen bliver efterladt på perronen.
13_edited.png
Du og din nye medarbejder vil opleve, at vi løbende følger op og sikrer at matchet forbliver intakt med samtaler i 2. og 5. ansættelsesmåned. Vores hold af dygtige konsulenter er også altid klar til at understøtte nyansættelsen med kompetenceudviklende forløb og workshops, hvis behovet skulle opstå.
 
I din virksomhed er menneskene forskellen mellem succes og fiasko. Derfor er en investering i professionel rekruttering altid din garanti for, at tilfældige valg og forhastede beslutninger fjernes. I stedet får du ro og sikkerhed for at ansættelsen bliver en succes.

Rekruttering 

Vi hjælper jer med at finde kvalificerede medarbejdere, projektledere, topledere eller specialister.

Kontakt:

Pia Werther Jeppesen, Søren W. Hansen
eller Iben Jungersen 

Få en ekstern rekrutteringspartner tilknyttet over en længere periode 

Hos COLO tilbyder vi eksterne projekt- eller fastansatte rekrutteringsspecialister.

Muligheden er til jer, der skal have rekrutteret flere medarbejdere løbende eller som vil have ekstra hænder og hoveder i jeres HR-afdeling. 

Kontakt:

Søren W. Hansen 

Outplacement 

Send jeres opsagte godt videre med et outplacementforløb. Du kan hente en af vores flyers med info herunder. Her finder du en flyer til virksomheden/HR-afdelingen og en til den opsagte.

Kontakt:

Søren W. Hansen, Søren Schøler,

Pia Werther Jeppesen eller Iben Jungersen 

Personprofil 

Hos COLO har vi flere forskellige certificeringer og arbejder hyppigt med personprofilværktøjer. Ofte anvender vi personprofiler til at komme nærmere en kandidats adfærd, styrker og potentielle udfordringer.

Kontakt:

Pia Werther Jeppesen, Søren W. Hansen,

Iben JungersenKasper Skøtt eller 

Martin Melgaard Vendebæk

bottom of page