top of page

LEARNING & DEVELOPMENT

COLOs uddannelsesforløb handler altid om at flytte mennesker. Med udgangspunkt i en gennemgående professionalisme, samt en favnende tilgang, tilbyder vi en række uddannelsesforløb, der udvikler mennesker til et spændende og givende arbejdsliv. 


Et forløb hos COLO bygger på høj faglighed og respekt. Vi sætter en ære i at hjælpe din udvikling godt på vej. Er din motivation på plads, skaber vores team af dygtige fagpersoner et rum for læring og udvikling, hvor du på kort tid kan flytte dig steder hen, du ikke selv havde troet. Undervejs er det vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine behov, så alle oplever udvikling og øget indsigt.

Mange af vores forløb foregår i grupper, hvor du undervejs opbygger et stærkt netværk - fagligt som socialt - med ligesindede. Det giver et godt afsæt for din egen proces, og skaber grundlag for værdifuld sparring både under uddannelsen og efterfølgende.

Sammen klæder vi dig på til at forstå dit eget potentiale og virksomhedens udfordringer, så du kan opnå de resultater, du drømmer om.

15_edited.png
11_edited.png

Smut ind forbi COLO HR Konsulentuddannelsens side her:


Følg med i HR Konsulentuddannelsen.

Hør fra tidligere HR konsulenter, oplægsholdere

og virksomheder på HR uddannelsens sociale medier 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

Hør mere om Learning & Development - kontakt: Iben Jungersen

bottom of page