top of page

LEARNING & DEVELOPMENT

COLOs uddannelsesforløb handler altid om at flytte mennesker. Med udgangspunkt i en gennemgående professionalisme, samt en favnende tilgang, tilbyder vi uddannelsesforløb, der udvikler mennesker til et spændende og givende arbejdsliv. 


Et forløb hos COLO bygger på høj faglighed og respekt. Vi sætter en ære i at hjælpe din udvikling godt på vej. Er din motivation på plads, skaber vores team af dygtige fagpersoner et rum for læring og udvikling, hvor du på kort tid kan flytte dig steder hen, du ikke selv havde troet. Undervejs er det vigtigt for os at tage udgangspunkt i dine behov, så alle oplever udvikling og øget indsigt.

LØFT

LØFT er vores helt nye uddannelsesforløb til medarbejdere, som har et begrænset kendskab til HR, men har ambitioner om at opnå et HR-kompetenceløft og få succes i rollen som HR-medarbejder. Du kan læse mere om LØFT herunder.

Kontakt

Stine Neergaard

2.jpg
1_edited.png

Mange af vores forløb foregår i grupper, hvor du undervejs opbygger et stærkt netværk - fagligt som socialt - med ligesindede. Det giver et godt afsæt for din egen proces, og skaber grundlag for værdifuld sparring både under uddannelsen og efterfølgende.

Sammen klæder vi dig på til at forstå dit eget potentiale og virksomhedens udfordringer, så du kan opnå de resultater, du drømmer om.

COLO HR-konsulentuddannelsen

Vi udbyder flere gange årligt, i samarbejde med Jobcenter Aarhus og København, COLO HR-konsulentuddannelse til ledige akademikere. Du kan læse mere om vores HR-uddannelse på www.colohrkonsulent.dk

Kontakt:

Iben Jungersen, Stine Neergaard eller

Pia Werther Jeppesen

5_edited.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page